Κυριακή 29 Απριλίου 2012

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ...

Προς ολους τους φιλους μου
Την Δευτερα 7/05/12 δεν πρεπει να ειναι μια συνηθισμενη ημερα.Πρεπει και παλι να ανθισει το χαμογελο στα χειλη μας και κυριως στων παιδιων μας.Πρεπει να νοιωσουμε και παλι αυτοπεποιθηση και σιγουρια.Δεν χωρανε πια αλλες φωνες απογνωσης,κι αλλες διαμαρτυριες.Εχουμε ολοι μας τη δυνατοτητα να αποδειξουμε πως οσες κινητοποιησεις πραγματοποιηθηκαν,οσες κραυγες ακουστηκαν,οσ...ες μουντζες εξαπολυθηκαν κατα του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ηταν ενδομυχες και οχι παρορμητκες.Μην πιστεψουμε τις εξαγγελιες τους για το "λαμπρο"αυριο που μας υποσχονται.Ποιοι;Αυτοι που καταρρακωσαν την περηφανεια μας,αυτοι που εξαθλιωσαν τη ζωη μας,αυτοι που υποθηκευσαν το μελλον των παιδιων μας στις τραπεζες.
Την Δευτερα 7/05/12 δεν θα δικαιουσαι να διαμαρτυρηθεις,να κραυγαζεις,να καταριεσαι,να μουντζωνεις αν δεν κανεις το χρεος σου πρωτα απεναντι στα παιδια σου και μετα σε εσενα.
Μην απεχεις απο αυτον τον αγωνα.Σου δινετε,ευτυχως,ακομα η ευκαιρια να τους ξεχρεωσεις για οσα δεινα επεβαλαν στη ζωη σου,στη ζωη των παιδιων σου,στην πατριδα σου.
Τους "χρωστας".
"Ξεχρεωσε" τους λοιπον με την ψηφο σου.
Για να μπορεις να ξανακοιταξεις τα παιδια σου μεσα στα ματια,χωρις ενοχες για το μελλον που θα τους αφησεις παρακαταθηκη.
ΕΧΕΙΣ ΧΡΕΟΣ.....
ενας φιλος

1 σχόλιο:

Dina Vitzileou είπε...

Κείμενο και φωτογραφία απόλυτα συνδυασμένα..και σωστά!
Ντίνα Βιτζηλαίου